ZRNA NARA – 100% svež nar

Osnovni je proizvod u BAR NAR ponudi i naš zaštitni znak. Dobija se od slatkih i kiselo-slatkih sorti nara punog i prefinjenog ukusa, koje tokom perioda septembar – mart potiču iz Mediteranske regije, a u ostalom delu godine iz Južne Amerike.

Nar je u našoj ponudi zastupljen tokom cele godine, što nas čini jedinstvenom kompanijom u regionu.

OČIŠĆEN ANANAS – 100% svež ananas

U duhu BAR NAR misije, i ovo voće Vam donosimo u svežem stanju, u periodu pune zrelosti, očišćeno i spremno za upotrebu.

Za Vas smo odabrali najlepše sorte ananasa, odgajane u zalivu Karipskog mora, koji je njegovo originalno stanište.

OČIŠĆEN KOKOS – 100% svež kokos

Kokos je već osvojio naše podneblje kao omiljeni sastojak brojnih poslastica, ali sada imate priliku da ga konzumirate i u njegovom najboljem obliku – kao svežu, ukusnu, i pre svega zdravu grickalicu.

BAR NAR je za Vas pripremio očišćeni svež kokos u komadićima, u kome su sačuvana sva izuzetna svojstva ploda ovog egzotičnog oraha, koji nam dolazi sa plantaža sunčane Obale Slonovače.

SVEŽE CEĐENI SOKOVI

~ 100% nar
~ 100% ananas
~ 100% ananas i đumbir

BAR NAR je u svoju ponudu uvrstio i sveže ceđene sokove

Naši sokovi su potpuno prirodni, bez dodate vode, zaslađivača, konzervansa ili bilo kog drugog veštačkog dodatka.
U njima su u potpunosti sačuvani najvredniji sastojci svežeg voća od koga su napravljeni!

Private Label

BAR NAR poslednjih godina uspešno razvija i segment uslužne proizvodnje Fresh Cut proizvoda za maloprodajne lance i druge velike kupce. Naše angažovanje u oblasti uslužne proizvodnje obuhvata sve faze, od nabavke sirovina i ambalaže, preko organizacije proizvodnog procesa, do realizacije isporuka u skladu sa logističkim zahtevima klijenata.

Budite slobodni da nam predstavite svoje ideje i potrebe, a mi ćemo Vam pomoći da ih ostvarite na najefikasniji način

BAR NAR –

SVEŽ VOĆNI OBROK

Dostupan tokom cele godine

Prateći trend Fresh Cut proizvoda, BAR NAR nastoji da svež i zdrav voćni obrok, spreman za upotrebu, ponudi potrošačima celog regiona.

Iz odabranih voćnjaka, preko najprometnijih svetskih luka, u našu fabriku kontinuirano pristižu nove isporuke svežeg voća. Da ne bi izgubilo na prirodnoj svežini i sočnosti, voće čistimo ručno i pakujemo u zaštitnoj atmosferi, u strogo kontrolisanim, higijenski beskprekornim uslovima, uz punu primenu HACCP sistema.

BAR NAR doo

BAR NAR d.o.o.

Majke Jevrosime 38
11000 Beograd, Republika Srbija

Tel: +381 (0)11 6558 555

office@www.barnar.net